Sökes: Instagramtips.

10 juni, 2015 0 av mikael
Hej finisar! Idag tänkte jag att vi skulle prata lite instagram. För ungefär lika bra som jag är på att hitta på DIY-tips och sy kjolar, lika dålig är jag på allt som har med teknik och internet  och sånt att göra. Men sömnaden och bloggen har liksom tvingat mig att sätta mig in i det lite. För om symaskinen krånglar måste jag själv lista ut hur jag ska lösa det, om jag ska kunna ta bilder måste jag förstå lite hur en kamera fungerar och om jag ska ha en fin blogg måste jag även här sätta mig in i hur allt fungerar.

Men det är ju det som gör det så roligt med bloggandet tycker jag, att jag har blivit tvungen att lära mig en massa nya saker som jag säkert inte alls skulle ha satt mig in i om det inte vore för bloggen. Hur hänger det här ihop med instagram då? Joo nu när jag spenderar så mycket tid med bloggen och er känner jag att det skulle va kul att avancera även lite på instagram. Jag är urkass på att hänga med hur en tar sig fram där. Men så kom jag på att jag har ju alla er och jag är övertygad om att jag har några instagramexperter där ute som kanske vill hjälpa mig lite på traven.

 

Så kan inte ni ge mig lite allmänna instagramtips? Vad brukar ni tänka på? Vad har ni lärt er? Sedan så skulle jag gärna vilja ha lite tips på fina/roliga/vettiga instagramkonton. Jag har inte riktigt lärt mig att botanisera bland alla instagramakonton än och tycker att det är svårt att hitta rätt liksom. Ledord som jag söker är: 60-tal, pastelligt, kragar, blommigt, kjolar, vintage, sömnad och klänningar. Har ni eller följer ni något konto som har någon eller några av de komponenterna?

Här är några instagrammare som jag hittat och gillar (Klicka på bilderna, för att hitta länk.): 

 
Inga tips är för stora eller för små! Är så nyfiken och peppad på att lära mig mer om instagram och hitta massa nya fantastiska instagrammare. Om ni vill följa mig heter jag Fredrikapavinden