Syster på besök

10 juni, 2015 0 av mikael
Hej finisar! Idag är ni några fler som droppat in på bloglovin efter att det här inlägget om att göra en egen kamerarem var med på blogg.se sida. Så nu är ni över 170 personer som följer mig på bloglovin. Det gör mig så himla glad och varm i hjärtat. Tänk va ni är fina hörrni! <3
 
IMG_7845
 
Eftersom laddaren till min kamera är borta får ni några bilder ur min systers kamera så länge. För det är nämligen så att hon ramlade in i Göteborg i går kväll. Min syster är så bra för hon gillar att göra precis samma saker som mig.

IMG_7860

Typ som att äta långfrukost, läsa, kolla på serier och sticka, äta glass i solen och sy. Så det är vad vi tänkt göra de dagarna hon är här. Inte så illa va?

IMG_7863

Hej, hej! Här sitter Becca och skypar med vår lillebror. Föresten kan ni se hur min loppiskjol blev efter att jag kortat av den några centimeter. Jag tycker att den är en så perfekt sommarkjol! Här finns en guide på hur en kortar av och fållar upp en kjol.

IMG_7864
 
Här är min syhög med projekt som jag vill hinna sy innan jag åker hem… Vi får väl se hur det går med den saken… Nu ska jag umgås med min syster igen. Men jag ville mest bara kika in och säga hej och tack <3 Puss på er!