Sypeppen #39

15 juni, 2015 0 av mikael
Kolla, kolla, kolla på allt detta! Så mycket fina alster i ett och samma inlägg. Jag blir så himla glad att vi börjar bli så många sypeppare med olika stilar och tekniker. Jag blir alldeles varm så fort det trillar in ett nytt bidrag! Innan vi gottar ner oss i alla bidrag tänkte jag påminna om några saker som kan vara bra att veta:

▲ För att hitta länk till bilderna är det bara att klicka på bilden. En del av bilderna leder till makarens blogg och en del leder till vår facebook-grupp. För att se bilderna i facebook-gruppen måste ni vara medlem.

▲ Som ni förstår ovan har sypeppen en facebook-grupp. I den läggs det upp bilder på makade alster, delas det fiffiga länkar och det ställs frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av en inspirerande facebook-flöde är du jättevälkommen att gå med. Här hittar du länk till den.

▲ I detta inlägg finns all information om sypeppen samlat. Om du är ny eller det var länge sen du läste det kan det vara bra att läsa igenom det. 

▲ Glöm inte att länka tillbaks till sypeppen på era bloggar. Vi vill ju att det ska hitta hit ännu fler makande sypeppare!

▲ Om det är något bidrag som saknas eller en länk som inte fungerar är det alltid bara att hojta till så fixar jag det på momangen!

Nu kör vi tycker jag!

Josefines klänning
 

Emilias skjorta

 

Evas Klänning

 
Alicias lampa

Agnes ”Alice i underlandet”-klänning

Almas byxor 

Almas omsydda kjol och blus

 

Pernillas klänning

Denise insydda folkdräkt

 
Alexandras hoodie

 

Frejas leggins

 

IMG_2495

 
Fredrikas kamerarem och datorfodral


Visst är det helt fabulöst med så mycket fina bidrag? Nu är det bara att sätta igång med nästa sypepp, som ska vara inne senast söndagen den 28 juni. Jag är så pepp att få se era bidrag!

Pst! Om ni fick en massa kli i fingrarna av att se allt detta fantastiska tycker jag att ni ska kika in min och Josefines ”Sybingo”