Dagens tegelväg

21 augusti, 2015 0 av mikael
Under Leeds-resan var Matilda min personliga ”Dagens-outfit-fotograf”. Lyxigt va? Kolla hennes instagram här!
 
Untitled
 
Vi upptäckte ganska fort ett tema. Nämligen dagens tegelvägg. För det finns ju en hel del tegel i England… Fast just det här är väl inte tegel. Men nära nog!

Untitled

Jag hade i alla fall på mig mitt hemsydda set som jag har matchande scrunchie och kameraband i. Känner mig alltid härligt synördig när jag har det på mig. Som en syhjälte typ. Till det hade jag min egenstickade kofta och second-handfyndad väska och skor. 

Untitled

Har ni något egengjort plagg eller alster som får er att känna er som en hjälte? Jag menar alltså inte att en plötsligt blir supermodig och superstark i det utan att det skulle va er uniform typ. Det här skulle nog va min syhjälte-uniform i så fall.