Randigt och Rutigt och ett kryss i sybingon

24 augusti, 2015 0 av mikael
God måndagsmorgon alla fina! Jag är nu tillbaks i Sverige och Göteborg igen och bor på soffor. Jag väntar ju fortfarande på att få flytta in i min nya lägenhet och jag ska erkänna att jag nu börjar bli lite trött på att bo i kappsäck…  

Untitled

Jag längtar efter att få packa upp allt, ha något som kan kallas hemma och få en lite strukturerad vardag. I väntan på lägenheten så jobbar jag i allafall på att strukturera upp allt lite och har skrivit en ”viktigt-att-göra-lista” ack så tråkig lista men det blir allt lite roligare om en kan få kryssa för rutor under tiden.

Untitled

Dessa bilder är ju inte tagna här i Göteborg utan hemma i Dalarna för ett par veckor sedan. En sak som ändå är roligt med att bo i kappsäck är att en får experimentera med sin garderob för att inte tröttna på kläderna. Att kombinera olika mönster känns som ett sånt där förbjudet ”modekort” men jag tycker att det kan vara riktigt fint.

Untitled

T-shirten har jag sytt själv nu i sommar. Jag kände att det saknades lite sommriga toppar i garderoben så jag cyklade och köpte lite sköna sommartyger och sydde upp tre toppar efter ett mönster som jag ritade av från en topp som Matilda hade. Jag blev så nöjd med dem att jag sydde en till i randigt.

Untitled
Denna tänkte jag skulle få bli min ”sy något somrigt”-ruta i sybingon. Jag tycker att den blir lite så ”sailor”-inspirerad i sitt randiga tyg och med den vita och blå färgen. Nu börjar vi närma oss slutet på sybingon och jag har hunnit kryssa för ganska många rutor. Nu gäller det bara att hinna fota det och slänga upp här på bloggen!

Untitled

Avslutningsvis så får ni se min nya väska som jag fyndat för tjugo kronor under en av alla sommarens loppisrundor. Jag är så nöjd med den för jag tycker att den har precis lagom långa axelremmar, neutral färg som passar till det mesta samtidigt som den inte känns tråkig och dessutom är den i precis lagom storlek för att få plats med kamera, mobil, plånbok och stickning. Perfekt!