Loppisfynden

26 augusti, 2015 0 av mikael
Ni anar inte hur mycket fina loppisfynd jag gjort i sommar! Tyvärr så är de flesta fynden fyndade under tiden jag var hemma i Dalarna och jag orkade inte släpa med dem till England så de är kvar hemma hos mamma och pappa. Som tur är har min snälla mamma och pappa sagt att de kan komma ner med alla mina loppisfynd och mitt sminkbord (<3) i oktober. Men just nu känns oktober väääldigt långt bort så i väntan på att fynden ska anlända till Göteborg kan vi ju ta och kika på några av de fyndade sakerna.

Untitled

Här ser vi en del av skörden i all sin prakt. Dessa saker inköptes på en liten loppis på väg mot mammas och pappas sommarställe när jag och mamma var på väg dit. Minns ni?

Untitled

Fina silkeshandskar, silverörhängen och en gammal muff! När jag hittade dessa fynd blev jag så jäkla sugen att gå på vinterbal iklädd min fluffbalklänning, vinterkappa och så dessa här ovan. När jag nämde det för Matilda tyckte hon det lät som en ypperlig idé och att vi borde anordna en nyårsbal. Det vore allt flott va!

Untitled

Många av fynden som gjordes är små fragment som ska ingå i större projekt. T ex som slevarna, knapparna och ramarna. Det är nästan de bästa fynden tycker jag. De som en vet preciiiis vad en ska använda dem till. Har ni gjort några storslagna fynd i sommar?