Tre sommarglimtar

10 september, 2015 0 av mikael
Tänk att vi redan är inne i september. Jag gillar hösten, det är liksom inte lika höga förväntningar på den som på sommaren, hösten och vintern. Det gör liksom inte så mycket om det regnar för då kan en sitta inne och dricka te, det gör inte så mycket om det är kallt för då kan en dra på sig halsduken och mössan. Den får liksom bara vara precis som den är. Regnig och kall ibland och solig och blåsig ibland. Men även fast hösten kommit intågande finns det fortfarande bilder kvar från sommaren som jag inte hunnit publicera än och det känns fint att dryga ut de kyliga höstbilderna med lite sommarbilder.

Untitled
Untitled

När jag var liten brukade jag alltid resa runt mycket på sommaren. Jag åkte på läger och hälsade på olika släktingar i Sverige. Det var så mysigt att åka tåg, strosa runt i en annan stad och få lite ledigt från vardagen. Nu för tiden har jag blivit väldigt hemmakär och uppskattar verkligen att hinna vara hemma när jag är ledig. Men denna sommar reste jag ändå runt en del och det är jag verkligen glad för. Bland annat åkte jag och mamma till hennes och pappas sommarställe i några dagar. Vi gjorde våfflor, gick på promenader och gick på massor av sommarloppisar. Vissa låg i gamla lador andra i garage och några låg i små skjul mitt ute på landet. Så fint! <3

Untitled

Untitled
Untitled

En kväll när jag var hemma kokade mamma varm choklad som vi drack ute på verandan i muminmuggar och med tända ljus. 

Untitled

Och en annan kväll kom lillkusinen över för att testa fiskelyckan. 

Untitled

En liten kusin och en lite större kusin. Neo satt alldeles tyst och hyschade på mig flera gånger för att jag pratade för mycket och skrämde iväg fisken.

Untitled

Men så gav det resultat också! Napp!

Untitled

Tummen upp för fiskelycka! Och för småkusiner, varm choklad och sommarloppisar.