Sommarälvbro

14 september, 2015 0 av mikael
 I sommras när jag inte hade någon lägenhet tog jag mitt pick och pack och åkte hem till mamsen och papsen i Dalarna. Jag är så glad att jag valde att vara hemma i flera veckor. Ofta när jag åkt hem har jag gjort det bara över ett par dagar och då är det så mycket som ska hinnas med och det känns alltid som att jag inte hann göra allt jag ville. Men den här gången hann jag nog med allt jag ville göra och även sånt jag inte ville göra…

Untitled
Till exempel plocka hallon. Jag tycker det är sååå tråkigt att plocka saker… Spelar ingen roll om det är hallon, blåbär eller blommor. Det är ett ont måste för mig. Vi hade massor av hallon hemma och jag plockade flera hundra liter ( nåja… det KÄNDES som det) 

Untitled

Men mest latade jag mig faktiskt, så jag slet inte ut mig av hallonplockandet. Jag hann läsa massor och komma igång med bloggen. Typiskt bra saker!

Untitled

Så blev jag serverad mat! Vilken lyx va?

Untitled

Och så kom det över favoritgäster och då åts det kubb och dracks kaffe (men inte av mig för jag vill bara dricka te ja)

Untitled

En annan dag svirade Vilma in på gården med caben (stavas det ens så?) Men när jag hintade om att vi hade vin hemma körde vi hem caben till sig och promenixade tillsammans hem till mig igen.

Untitled

Där dukade vi upp med ost, melon och vin på bryggan

Untitled
 
Och så pratade vi hela kvällen och en bra bit inpå natten innan det var dags att krypa till kojs.