Precis just nu…

20 september, 2015 0 av mikael
Precis just nu: Har mörkret lagt sig utanför fönstret och gatlyktorna börjat lysa. Utspritt på golvet ligger dagens alla projekt och jag har skrivit schema för veckan.

IMG_3017
 
Precis just nu känner jag mig: Lite trött och förkyld men mest nöjd. Jag har haft en jättefin helg och idag har jag fått mycket gjort och det känns alltid skönt.
 
Precis just nu är jag glad över: Min fina lägenhet som solen lyser in i hela dagarna, mina fina rumskompisar, vikariatet som textillärare, att min moster kommer hit på onsdag och alla fina människor som hälsat på i vår lägenhet i helgen <3
 
Untitled

Precis just nu är jag nervös över: första träffen på improkursen som jag ska på i morgon. Jag har spelat teater sen jag var åtta år och när jag var liten älskade jag att improvisera men nånstans på vägen medan jag lärde mig fler svåra ord, fick fler och större skor och lärde mig sy rakare sömmar försvann lättheten i improvisation och nu tornar den upp sig likt ett stort berg framför mig och jag känner mig liten och livrädd. Därför anmälde jag mig till en improkurs i höst så att jag kan lära mig klättra upp för berget. Men jag är SÅ nervös inför imorgon.
 
Untitled

Precis just nu längtar jag efter: att få lite lön, att få hit sminkbordet och alla som ska komma och hälsa på mig under hösten. Dem längtar jag extra mycket efter!
 
IMG_3446

Precis just nu är jag sugen på: Hm ovanligt för att vara mig. Men typ ingenting. Har ätit jättemycket bullar och godis i helgen precis som en ska när en fyller år dessutom är jag förkyld så jag känner mig inte så sugen på nått. Eller jo en kopp te vore nog ändå gott.
 
IMG_3070

Precis just nu: ska jag sy i en dold dragkedja och packa ihop projekten för idag. Sedan ska jag koka en kopp te, ta fram stickningen och mysa ner mig i soffan.