Ett litet fredagshej

25 september, 2015 0 av mikael
Fredagar är väl ändå bra dagar hörrni! Den här veckan har jag haft ganska fullt upp både om dagarna och på kvällarna. Det tar ändå ett tag att komma in i bra rutiner och att känna sig i fas. Helgen ska jag försöka hålla ganska blank och ta det lugt. Det vill säga sy, fota och blogga. Jag har även en skrivuppgift som ska in så jag får nog ägna några timmar åt den också. 

Untitled

Idag har jag haft två klasser hittills. Första klassen var en trea som fick testa symaskinerna för första gången. Utan tråd och sy på papper men väldigt koncentrerade och entusiastiska! Lektion nummer två hade jag bara en enda elev så den flöt också på utan några problem. Nu har jag en lektion kvar och jag tror att även den kommer flyta på fint.

Untitled
Än så länge tycker jag verkligen att det är SÅ.HIMLA.KUL att vara textillärare. Dagrna går fort, är händelerika, knäppa, utamanade och kreativa. Så det känns lite trist att mitt nuvarande vikariat snart är slut. 

Untitled

 
Ikväll kommer min moster hem till oss och äter middag. Det blir fintfint det! Vad ska ni göra i helgen? <3