Sew along: Veckad kjol del 5. Blixtlås och linning

10 december, 2015 0 av mikael
 
Nu är det dags för femte delen i min och Josefines Sew along! Jag kommer att sy en veckad kjol och Josefine en kjol med nedsydda veck. Båda kjolarna kommer ha linning med knapp, fåll och dolt blixlås. Klicka här för att se bildern på kjolarna. Med i sew alongen är även AmandaSara och Sabina. 

 
I femte inlägget ska vi sy i blixtlås och sy fast linning.
 

 

Untitled

En bit tyg i samma tyg som din kjol
Ett dolt blixtlås

Vlieseline
Knapp
Tråd
Synål
Symaskin
Tygsax
 
Untitled
 

I denna delen är det så praktiskt att jag och Josefine redan visat både hur ni syr en linning och hur ni syr ett dolt blixtlås så jag skjutsar er vidare  → Här är en guide på hur ni syr dolt blixtlås och här på hur ni syr linning

 
Hoppas det går bra för er med era kjolar! Det ska bli så kul att få se dem snart!