Lördagsmorgon

12 december, 2015 0 av mikael
God lördags-morgon på er! Idag skiner solen över Göteborg och det tackar jag verkligen för. Nu är jag så jäkla trött på regn och rusk och så vill jag att snön kommer bums och solen stannar kvar.  

Untitled

Det var länge sedan som jag kände mig så här trött som jag gör nu. Jag orkar liksom inte ta tag i något. Inte ens det som jag tycker är roligt. Jag kollar på mina symaskiner, plockar fram ett projekt och tänker i huvudet vad jag ska göra och hur många steg jag ska hinna klart med för att liksom försöka få igång mig själv. Sen kryper jag ner i soffan med en kopp te och låter projektet ligga kvar själv på golvet. Inte ens stickningen orkar jag ha vid händerna i soffan. Men det får väl vara så i december tänker jag.

Untitled

Men lite får jag ju gjort ändå. Jag har läst en massa böcker, hälsat på mamma och pappa hemma i Dalarna och så har jag sytt en svart poloklänning som jag dessutom fotade nyss nu när det ändå var så soligt ute. Det dyker upp i en sypepp nära er snart!