Sypeppen #45 – Partystassen

13 december, 2015 0 av mikael
Glad Lucia elller hur en nu säger! Jag ska strax åka iväg till jobbet men tänkte att jag skulle leverera en liten sypepp först.  

Untitled

I oktober skulle jag iväg på galej och jag ville ha ett par sammetstights och ett glittrigt polo-linne till tillställningen. 

Untitled

Eftersom jag inte hade något sådant i garderoben fick tygsaxen och symaskinerna åka fram. Jag visste att jag skulle ha både krossad velour och glittertyg hemma så jag rotade fram dem. Dock så insåg jag snabbt att det bara var små tygrester av glittertyget kvar. Då tänkte jag att jag fick väl sy ett svart polo-linne då och rotade lite till. Lika snabbt insåg jag att även det svarta tyget bara fanns i små tygrester. Det resulterade i att jag sydde ett glitter/svart – pololinne och tygerna räckte precis.

Untitled

Det hela ser kanske något korvigt ut på golvet men när det sitter på sitter det som en smäck. Bevis hittar ni här. Glöm inte att skicka in era bidrag till sypeppen innan den 25 december!