Lussebak i Holken

14 december, 2015 0 av mikael
God morgon på er! Har ni sett vad frostigt det är ute idag? Hoppas det håller i sig och att det kommer lite snö nu! Här i Holken gör vi vad vi kan för att få till den rätta julkänslan och förra veckan slog vi till på riktigt julbak. 

Untitled

Vi bakade lussebullar och småkakor

UntitledUntitled

Och så tog vi våra juligaste handdukar som förkläden och hade mjöl på kinderna för att komma i stämning.

UntitledUntitled

Vi hade kakor och bullar på varenda plåt vi hade i köket och fick även använda golvet för att få plats att baka ut allt OBS då hade vi såklart plåt emellan. Vi är ännu inte så galna att vi bakar direkt på golvet…

Untitled
Untitled

När vi bakat färdigt hade vi fyllt alla våra kakburkar och hade skåpen fulla med bullar. Men det ska nog erkännas att det redan början sina i förråden igen. Men det gör egentligen inte nått för då måste vi ha lussebak snart igen!