Sew along: Veckad kjol, del 6. Det färdiga plagget!

17 december, 2015 0 av mikael

 
Nu är det dags för sjätte delen i min och Josefines Sew along! Jag kommer att sy en veckad kjol och Josefine en kjol med nedsydda veck. Båda kjolarna kommer ha linning med knapp, fåll och dolt blixlås. Klicka här för att se bildern på kjolarna. Med i sew alongen är även AmandaSara och Sabina. 

 
Idag är det alltså inte något nytt steg i sömnaden som presenteras, utan idag vill vi bara berätta att kjolarna är klara! Vissa av er har kanske sytt på i samma takt som vi, och några har säkert en bit kvar innan kjolen är klar. Fram till den10:e januari kan ni skicka bilder eller blogglänkar på era kjolar till oss, så gör vi sen ett samlingsinlägg. Bilder och länkar mejlar ni till någon av oss: withheartshapedbruises.blogg@gmail.com eller fredrikapavinden@gmail.com. Det går också bra att kommentera med länkar i det här inlägget.

 
Lycka till med resten av sömnaden nu, så hoppas vi att det snart ramlar in mejl med veckade kjolar!
 
Untitled
Untitled