Sypeppen #45 – Poloklänningen

18 december, 2015 0 av mikael
Glad fredag på er! Jag fortsätter att leverera lite sypeppar till er, här i form av en poloklänning! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag de senaste året producerat en x antal polotröjor i olika formationer och nu är den alltså här, poloklänningen!
 
Untitled

Jag tänker mig att om Lilla My skulle regissera skulle hon se ut typ så här. 

Untitled

Jag har länge tänkt sy en poloklänning men egentligen hade jag tänkt sy en tight. Men så såg jag en A-linjeformad polo-klänning på Lindex och kände ett starkt ha-begär. Jag gick bums och köpte svart jersey och sydde klänningen på en kväll.

Jag utgick från mitt mönster på A-linjeklänning och la sedan till en polokrage. Hela klänningen sydde jag på min overlock och det gick i ett nafs.

 
Untitled

Jag tycker så mycket om den och tror minsann att 2016 kommer bli poloklänningens år.

Untitled

Ni glömmer väl inte att skicka in era sypeppsbidrag till samlingsinlägget senast den 25 december? 

Untitled