Sypeppen #45

31 december, 2015 0 av mikael
Gott nytt år alla fina sypeppare och bloggläsare! Det hade inte kunnat bli ett bättre avslut på blogg och sypeppsåret än detta sammanfattningsinlägg. Det är så mycket fina bidrag, flera som skickat in sitt första bidrag till sypeppen, en massa olika tekniker och kanske rent av rekord på flest inskickade bidrag? Det får vi ta reda på i summeringen av syåret 2015. Nu kollar vi istället in allt detta fina ↓

▲ Josefines klänning! ▲

▲ Linneas julklapps-tröja ▲

 
▲ Lenas kjol och kofta 
 

▲ Almas Nåldyna ▲

▲ Nysytt, Omsytt och Stickat av Alma ▲

▲ Fridas Vantar ▲

▲ Alexandras Necessärer ▲

▲ Ethels Barnkofta ▲

▲ Ethels filt ▲

 
▲ Denises Blus ▲
 
 
▲ Jennys fyrtiotals-klänning ▲
 
Untitled

▲ Fredrikas Kimono ▲

Untitled
 
▲ Fredrikas Poloklänning ▲
 
Untitled 
▲ Fredrikas Partystass ▲
 
Tusen tack för alla megafina bidrag ni skickar in, för all pepp ni sprider på min blogg och till varandra, för de kloka förslagen ni kommer med och framför allt för att NI gör sypeppen till en kreativ, ödmjuk, tillåtande och sprudlande plats. Gott nytt syår!