Invirkade sladdar

Invirkade sladdar

27 maj, 2016 0 av mikael
Nu var det ett tag sedan jag var med i Monthly Makers men när temat var färg kunde jag ju rakt inte motstå att ha med ett bidrag. Jag hade flera olika idéer på vad jag ville göra men i slutändan blev det något helt annat.  

IMG_9814
 
Jag hade haft en hemsk dag på jobbet, kom hem och ville bara sjunka ner i sängen med någon av mina stickningar. Men eftersom alla mina stickningar är på vift efter en smärre stickkatastrof gick inte det. Men nånting var jag tvungen att sysselsätta händerna med och vips visste jag vad mitt bidrag till månadens MM skulle bli. Med inspiration från min nya bok Virka! bestämde jag mig för att göra något åt alla fula sladdar i rummet. 

IMG_9805

Eller nja, inte alla, men åtminstonde tre av dem som ofta är väldigt synliga. 

IMG_9824

Jag virkade in telefonladdare, datorsladd och hörlurar i färgglada garner medan jag kollade på Lotta på Bråkmakargatan. Bättre terapi än så blir det inte. 

IMG_9811

och alltså jag är så himla nöjd. Sladdar är verkligen något som jag tycker är fult, som jag stör mig på om de ligger i vägen när jag ska fota och som jag bara allmänt tycker att de får rummet att kännas stökigare när de ligger framme. 

IMG_9817

Men det här sladdtrasslet tycker jag minnsann bara är fint! Så nu vill jag virka in varenda sladd i hela huset…