Sew along Skjortblus: Blusinspiration

Sew along Skjortblus: Blusinspiration

3 november, 2016 0 av mikael

På måndag är det dags att lägga ut det första Sew along-inlägget och jag och Josefine är såå peppade! För att fånga nått slags novemberljus under fotograferingen av blusen har jag stått ute på farstubron med dubbla koftor, raggsockor och halsduk, jagat blusdelar som dansat iväg med höstlöven och stått uppe på en ranglig stege med stelfrusna fingrar för att försöka få med allt i bild.  Så ni kan tro att det känns bra att äntligen få visa er nu vad vi har jobbat så mycket med och om möjligt är jag ännu mer taggad på att få se era bidrag! Så idag bjuder jag och Josefine på lite blusinspiration! Alla bilder kommer från min pinterest och jag har försökt hitta källa till alla bilder, vilket inte alltid är så lätt tyvärr, men om ni klickar på bilderna ska de flesta leda er till (förhoppningsvis) rätt källa!