Monthly Makers Metall: Dörrkrans

28 november, 2016 0 av mikael
Den här månaden trodde jag att jag inte skulle hinna med något bidrag till Monthly Makers eftersom det varit så fullspäckat med utställning i skolan, resa till Göteborg, Sew along och adventskalender. 
 
27112016-IMG_2625

Men jag har länge tänkt att det vore fint med en dörrkrans på dörren och i fredags när jag var på loppis hittade jag en krans att använda som stomme. Så i går när solen sken och det var första advent gav jag mig ut i skogen och plockade lite granris och lingonris. Sedan gick jag hem och satt mig på bron och band ihop det hela med ståltråd. 

27112016-IMG_2628

Jag avslutade med att knyta ett rött band om kransen. 

27112016-IMG_2624

Och så satte jag upp den på dörren. En lite tuffsig och ruffsig krans men himla mysig ändå tycker jag. Så det blev ett litet bidrag ändå den här månaden.