Sypeppen November 2016

30 november, 2016 0 av mikael
Då närmar sig november sitt slut och det betyder sammanfattning av månadens sypeppsbidrag! Tjohoo! Nu har vi avverkat, vad jag tycker är, årets tråkigaste månad och går istället in i december. Jag tycker faktiskt det ska bli riktigt mysigt med december och jul i år. Lite extra mysigt känns det nog för att jag för första gången har ett eget hem att julpynta och fylla frysen med lussebullar i. Det enda som jag just nu känner mig bekymrad över är hur sjuttsingen en ska kunna skicka in bidrag till sypeppen utan att avslöja årets julklappar… Nåja, det är ju ändå ett ganska angenämt problem. Men innan vi tar oss att december med hull och hår så kollar vi in novembers bidrag till sypeppen!
 

✿ SYTT  ✿


▲ Susannes nåldyna 

▲ Rebeccas klänning 

▲ Susannes surfplatte-fodral 

▲ Emmas kjol 

▲ Alexandras kuddfodral 

 
 ✿ BRODERAT  ✿


▲ Susannes snögubbe ▲

 ✿ STICKAT ✿
 

▲ Pernillas stickade linne 

 ▲ Jennys mössa 

 
 

▲ Sofies handledsvärmare 

 

12112016-IMG_2424

 
▲ Fredrikas jumper 
 
 ✿ ÖVRIGT ✿

▲ Alexandras piffade t-shirtar