Vindprojekt: April 2017

27 april, 2017 0 av mikael
April har fullkomligt rusat förbi och snart är vi redan inne i maj. Hur gick det till?  Det är i allafall hög tid att kolla på vad jag skapar på just nu. 

24042017-IMG_5478

Som vanligt är det lite sytt, lite virkat och lite stickat. 

24042017-IMG_5494

På sömnadsfronten håller jag fortfarande på med mitt rutiga set och egentligen har jag inte kommit så mycket längre sedan sist. Men jag har helt enkelt haft beslutsångest om hur toppen skulle se men nu har jag äntligen bestämt mig och är så taggad på att få lite sömnadstid över och komma igång igen. Jag har även två små ynka ufon kvar som jag tänker att jag väl borde kunna fixa till. Den ena behöver en ny dragkedja och den andra ska jag ändra ärmarna lite på. 

24042017-IMG_5496

Under ufo-månaden tog jag även tag i mina mormorsrutor som ska bli till en kudde. Jag har nog en femton rutor kvar att virka så det borde gå ganska snabbt. 

24042017-IMG_5499

Sedan är det bara å fästa alla trådar…. 

24042017-IMG_5487

Just nu har jag tre stickprojekt igång. Min Siri, ett par sockor och en tröja. 

24042017-IMG_5490

Sockorna började jag på när vi va i England och jag stickar dem efter ett mönster som heter Calla och i garnet socks yeah!  Hittills är de superroliga att sticka på

24042017-IMG_5491

Tröjan som jag stickar är en teststickning som jag stickar i Magasin duetts garn supersoft. Mönstret är mer av ett ”tänkarmönster” och eftersom jag haft så mycket annat i mitt huvud har jag haft svårt att sätta mig ner och sticka på denna och om jag har gjort det har jag gjort fel och fått repa upp. Men nu äntligen finns det plats i mitt huvud för annat och nu (peppar, peppar) verkar det faktiskt få gå framåt. Siri får ni inte se nån bild på för hon är nääästan färdig så ni får se henne när hon är helt klar istället. Vad skapar ni på just nu?

 
 
 
Följ Fredrikapåvinden på: Bloglovin, facebook, instagram och pinterest