Hur du lägger upp maskor

19 oktober, 2017 0 av mikael
♦ I samarbete med Garnkorgen ♦

14102017-IMG_8151


Idag släpper jag de tre första lektionerna på stickskolan. Vi ska lära oss att lägga upp maskor och sticka räta  och aviga maskor. 

 
Lektionerna består av rörliga bilder med tillhörande text, jag tänker att det gör att det blir lätt för dig att pausa de olika stegen, gå tillbaks och lära dig i din egna takt. I de klippen som är lite längre finns det alltid en snabbrepetition med. Om du redan kollat på videon eller redan kan momentet kan du spola fram till rubriken ”Snabbrepetition” och på så vis snabbt få en påminnelse om hur momentet går till så slipper du kolla igenom hela videon. Under varje rubrik till lektionerna står även den engelska termen på momentet. 

Lektion 1 – Hur du lägger upp maskor

 
På lektion nummer 1 får du lära dig hur du startar din stickning, alltså hur du lägger upp maskor. 
 
Puh! Då var den första stickvideon släppt till stickskolan. Som jag jobbat med det här de senaste veckorna, det känns så roligt att äntligen få dela det med er <3 Tack till alla er som för några veckor sedan berättade hur ni helst lär er nya sticktekniker. Jag hoppas ni gillar det! Och tack till min fina bror Pär Holmberg som gjort den svängiga musiken! Ikväll kommer lektion 2 och 3 upp! Jag hoppas ni gillar videon och blir hejjare på att lägga upp maskor! 

 

 
14102017-IMG_8187

 Följ 

garnkorgen på: