Hur du minskar maskor

26 oktober, 2017 0 av mikael
 
14102017-IMG_8151
 
Här kommer dagens två sista lektioner och även de sista lektionerna för veckan! Ikväll ska vi titta på två olika sätt att minska maskor på. I lektion nummer sju visar jag en teknik som finns med i sjalmönstret medan tekniken som är med i lektion åtta är lite överkurs. Men jag slängde med den också för att den är ganska vanlig i mönster så jag tyckte det var bra att även den var med i stickskolan! 
 
Lektion 7 – Hur du minskar en maska genom att sticka två tillsammans
 
 
I lektion sju visar jag hur du kan minska maskantalet genom att sticka två maskor tillsammans
 
Lektion 8 – Hur minskar en maska genom att sticka Lyft, Lyft, Rät
 
I lektion åtta visar jag hur du kan minska maskantalet genom att lyfta två maskor och sedan sticka ihop dem. 
 
Nu har du hela långa helgen att i lugn och ro titta igenom stickvideosarna och komma igång med din sjal! Har du hunnit beställa och få hem ditt garn än? Har du kanske redan kommit igång med själva sjalen? Berätta gärna om hur det går! Själv ska jag äta långfrukost på lördag med nybakt bröd, tända ljus och sticka framför en serie hela förmiddagen! 
 

Fredrikapåvindens stickskola – Premiär

 
14102017-IMG_8192

 

 
 
Följ 

garnkorgen på: