Hur du fäster trådar i din stickning

9 november, 2017 0 av mikael
 
14102017-IMG_8151
 
Då har vi kommit fram till sista lektionen i stickskolan för den här gången! Tack snälla för alla fina kommentarer och det är SÅ roligt att ni är så många som börjat sticka sjalar! Så klart finns alla instruktionsvideos kvar på min youtubekanal, mönstret hittar du här och ända fram till årsskiftet hos garnkorgen.se får du 10 % rabatt på hela sortimentet när du anger rabattkoden ”fredrika”. Så om du inte startat upp din sjal än har du gott om tid att göra det! 
Lektion 14 – Hur du fäster trådar i din stickning
 
 
I lektion 14 visar jag hur du fäster trådarna i din stickning. Det gör du för att slippa hängande trådar på ditt plagg och ”gömma” trådarna på ett snyggt sätt. Det är ofta det sista du gör innan ditt stickprojekt är färdigt
 
Det var den sista instruktionsvideon stickskolan hade att bjuda på för den här gången. Jag hoppas du fått de verktyg du behöver för att komma igång med ditt stickprojekt och att du gillar sjalen och mönstret. Det här är första gången som jag gjort instrutionsvideos och även mitt första stickmönster som jag gjort men förhoppningsvis ska det ju bli fler! Så om du har önskemål på tekniker eller moment som du skulle vilja ha instruktionsvideos på eller om du har förslag på hur jag skulle kunna förbättra videoformatet får du gärna lämna en kommentar! Jag tycker att de har varit jätteroligt att få ha den här stickhösten med er, ta del av era processer och se era sjalar växa fram! Nu ser jag fram emot att få se hur alla sjalar blir! 
 
Följ 

garnkorgen på: