Monthly Makers ”Böcker”: Nytt liv till blomkrukan

21 november, 2017 0 av mikael
Den 21:a i månaden betyder publicering av bidraget för alla MM-värdar! Så även idag! Den här månaden har temat varit böcker med den eminenta Alicia som värd! Skicka in ditt bidrag till henne genom att kommentera hennes inlägg

19112017-IMG_8739

Så, vad har jag skapat på tema böcker då? Jo jag fick fundera både ett, två och tre varv innan jag kom på vad jag skulle göra! Jag har haft lite tidsbrist den här månaden, så jag var tvungen att skapa något som inte var så tidkrävande och med saker som jag hade hemma. Och så funderade jag lite på om det var något jag behövde här hemma och krukor är något som jag alltid är på jakt efter. Jag hade en kruka hemma som fungerade utmärkt men som jag inte tyckte var så fin. Så jag bestämde mig helt enkelt för att ge den ett lyft! 

19112017-IMG_8743

Här på gården har vi en lada som alla studenter lämnar kvar prylar som de inte vill ha när de flyttar härifrån, så jag gick dit och rotade efter gamla böcker.

 
19112017-IMG_8749

Sedan rev jag helt enkelt remsor ur den gamla skruttiga boken och limmade på dem på krukan med ett decopagelim och sedan fick den ytterligare några lager med limmet. Snacka om en nostalgitripp till högstadiet, då hade jag en period när allt limmades in i blommiga servetter med decopagelim. Hade ni också en sån period? 

19112017-IMG_8744

Så nuu har jag en bokkruka till bokhyllan och både krukan, boken, växten och hyllan fick ett nytt liv! Är du med och skapar på månadens tema?

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I november är temat ”Böcker” och Alicia är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag senast den 28 augusti för att vara med. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard

 
Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaJessica, Johanna, Julia, MikaelaRuthStinaWilda och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!