Sypeppen November 2017

30 november, 2017 0 av mikael
 Hej alla fina sypeppare och alla ni andra också så klart! Nu är det dags för sammanställning igen och nog måste november vara den månad då vi behöver som mest inspiration och pepp för att stå ut mörkret! Det är en salig blandning av klänningar, stickat, datorfodral, tenntrådsbroderi och sockor. Visst låter det spännande? Så njut av en stor dos inspiration och i morgon går vi in i december och julmys! 

 

Ethels jacka

Ethels klänning

Ethels blus

Josefines jeans

 

Alexandras klänning

 Nessies halsduk och mössa
 
 

Fredrikas sjal

Fredrikas sockor

 

Sofies sockor

 
Julias sydda och virkade laptopfodral
 
 
 

Elins tenntrådsbroderade mobilfodral

 

Julias handknutna makramé-plånbok


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.