Ny vecka!

29 januari, 2018 0 av mikael
Då var det dags för ny vecka hörni! Den här veckan ska jag jobba med bloggen, bokföring, ha möte med Josefine, skicka in lite ansökningar, jobba med kollo, ha teori i skolan, ta prover på vårdcentralen och hålla teaterlektion. Full rulle som vanligt! 
 
17112017-IMG_8533

Men till helgen ska jag nog bara ta det lugnt, kanske fota lite till bloggen, laga nånting gott, kanske risotto? äta långfrukost och sticka. Som vanligt där också alltså. 

17112017-IMG_8531

Veckan på bloggen får starta med en fin klädkombo som jag inte har på mig idag men en annan dag. Fin blus och hängselklänning som båda inhandlades för några år sedan. De var ganska dyra men jag använder dem mycket och vårdar dem ömt. Hårbandet är ett loppisfynd! 

17112017-IMG_8535

Vad ska du hitta på i veckan då?

 
 
Följ Fredrikapåvinden på: BloglovinfacebookinstagramYoutube och pinterest