Sypeppen juli

31 juli, 2018 0 av mikael
Här kommer ett STORT skepp lastat med inspiration! Det har ramlat i kommentarer med sypeppsbidrag hela juli. Allt från svala sommarklänningar till stickade vantar, hantverksutbyte och virkade alster. Massor med inspiration med andra ord! Det märks att sommaren är här, dagarna längre och skaparlusten flödar. Så härligt! Det är väldigt roligt att så många nya hittat hit till sypeppen via sybingon. Välkomna! <3 Sybingon pågår ända fram till den 24 augusti så än har du tid att skapa och vara med och tävla om finfina priser! Läs mer om sybingon här och glöm inte att tagga dina bilder med #sybingo18

I morgon kan du börja skicka in bidrag igen men då hittar du samlingsinlägget på Josefines blogg! 

 

Fanny har sytt en superfin spetsblus inspirerad av sin mens! 

Denise har gjort ett hantverkbyte där hon fick en handgjord träskål och i utbyte sydde hon de här byxorna i halvtunt ylle. Så hantverksskickliga och stiliga! 

Alicia har sytt en kaktuskudde som tack till kattvakten! Tyget har hon fyndat på tradera! Visst är den helt underbar?!

Liselotte har sytt en klänning efter eget mönster och i ett tyg designat av Maud Fredin som hon fyndat på Tradera! Så frän! 

Ethel har sytt en somrig, gul linneklänning! Mönstret har hon gjort själv inspirerad efter filmen French Kiss. Jag tycker både bilderna och klänningen är helt ljuvlig! 

Karin sydde om en sjal från Indien till en sval somrig kjol! Så fiffigt och snyggt! 

Till födelsedagen sydde Malin den här jättefina klänningen med mönster från Sew over it


Malin har också sytt en strandkaftan i viskos! Mönstret har hon gjort själv och den ser ut att vara både sval och skön och dessutom ursnygg! 

Rebecca har sytt en supersnygg skjorta efter mönster från Deer and Do. Så mycket fina detaljer!

Alexandra har varit på treårskalas och gav i present den här jättecharmiga klänningen i present! Mönstret kommer ur Ottobre 3/2018. Jag gissar att treåringen blev väldigt glad för sin present! 

Josefine har sytt den här underbara sommarklänningen! Under sommaren visar hon dessutom hur du syr de olika momenten som ingår i klänningen. Hittills hittar du hur du syr en ärm och infodring!  

 

och jag har sytt en blommig byxdress av en loppisfyndat tyg och efter eget mönster! 

 
Mathilde har virkat en otroligt vacker filt till en nyfödd liten Ingrid. Hon har inte följt något mönster utan virkat på känsla. Så fin den blev! 


Annika har virkat en somrig sjal med Marin-tema! Mönstret Elonoras Seasideshawl fick hon från Little box of Crochet!

 
 

Linnéa har broderat anundssjösöm och gjort det här vackra broderiet på fri hand! Ett så otroligt vackert brodei! 

 
 

Klara har stickat ett somrigt linne i lingarn med omlott rygg. Mönstret är Tulip tank top av Purl Soho . Supernyggt linne! 

 
Linnéa har stickat de här underbara vantarna! Mönstret heter Baby Halmstadsvanten och är gjort av Emma som publicerade det till #delavantar
 
 

Liselotte har stickat, valkat och broderat ett par vantar! Vilket hantverkt va! Jag älskar färgkombinationen! 

 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.