Vindsprojekt: Augusti

13 augusti, 2018 0 av mikael
VINDSPROJEKT AUGUSTI
Åh vad det är roligt och inspirerande med sybingon hör ni! Ni gör så mycket fint som ni visar på era bloggar och insagram och skriver så kloka saker! Det var länge sedan jag kände mig så här inspirerad! Tack! <3 Idag tänkte jag visa vad jag skapar på just nu! 
 
07082018-IMG_1836

Jag är SÅ glad att jag äntligen vågade ta upp det här gamla UFOt ur sina gömmor. Jag kommer nog inte hinna klart med bikinin innan sybingon är slut, men kanske innan skolan börjar och absolut innan året är slut i allafall! Jag har snart stickat klart hela underdelen! Tjohooo! 

07082018-IMG_1839

Även den här lilla godingen är snart klar! Den ska bara blockas och sedan är den redo för att gå ut i livet! Mönstret är Good vibes av Nadia Crétin – Léchenne och jag har stickat i Malabrigo sock och ett Garnsurr-garn

07082018-IMG_1846

Jag har även påbörjat ett yllebroderi som går låååångsamt framåt men jag har bestämt att det får vara okej! Det ska bli en kjolficka som jag kan ha mina verktyg i i skolan när jag jobbar. 

07082018-IMG_1841

På sömnadsfronten syr jag just nu på en randig kjol, ett blommigt solliv och en blommig klänning. Alla tre är nästan färdiga så nu kände jag att jag måste ta tag i lite UFOn innan jag påbörjar ett nytt projekt. Känns rimligt ändå! Vad skapar du på just nu?