Stickskolan 2018!

25 oktober, 2018 0 av mikael
Tjoohoo! Nu är det dags för stickaskola igen! Jag har ju lovat mycket stickat i höst här på bloggen eftersom hösten är den bästa stickårstiden! Stickskolan pågår under en månad ungefär och under den tiden kommer jag släppa ett nytt mönster med tillhörande instruktionsvideos och finnas tillgänglig för er som vill ha lite extra support och pepp kring garn och stickval! 

14102018-IMG_3186

Just därför är jag så himla glad att Maria som driver den web-baserade garnbutiken Garnkorgen samarbetar med mig i höst igen under stick-skoleveckorna! Garnkorgen är ett garnföretag som startades och drivs av Maria. Hon startade Garnkorgen för att erbjuda ett bredare sortiment av garner som inte är så vanliga i svenska butiker. Maria har ett stort sortiment av olika garnsorter och kvaliteter och är snabb på att leverera garnet till dig! Bättre än så blir det väl inte? Dessutom får du 15 % rabatt på allt garn från Onion när du anger rabattkoden: onion15. 

 
14102018-IMG_3205
Så, vad ska vi sticka i år då? Förra året stickade vi en sjal tillsammans. I år ska vi testa på nått nytt så klart, nämligen att sticka sockor och inte vilka sockor som helst utan det purfärska, nybakta mönstret Nyponsockan ↑. Du har så klart tillgång till alla tidigare lektioner så du kan hänga med på sockan även om du inte stickade sjalen förra året. 
 
Jag tänker att vi sammanfattar hur stickskolan går till:

14102018-IMG_3184
 
SÅ HÄR GÅR STICKSKOLAN TILL:
 
♦ Vi ska tillsammans sticka sockan Nyponsockan (eller om du hellre vill sticka förra årets sjal)
 
♦ Varje vecka kommer jag lägga ut instruktionsvideos på de olika moment som ingår i sockan och alla videos från förra året finns också kvar.
 
♦ Du får 15 % rabatt hos Garnkorgen på allt garn från onion när du anger rabattkoden: onion15. 
 
♦ Jag finns tillhands och svarar mer än gärna på alla frågor som kan tänkas dyka upp!
 
♦ Du får gärna blogga och instagramma under tiden du stickar så vi kan följa och peppa varandra! Glöm inte att tagga med: #Nyponsockan
 
♦ När du stickat klart sockan fotar du den och mailar bild till: Fredrikapavinden@gmail.com så kommer jag så småning om att göra ett samlingsinlägg med alla nyponsockor! 

14102018-IMG_3224

Redan ikväll kommer materialinfo om Nyponsockan, så du i lugn och ro få tid att klura ut vilket garn och vilka färger du vill använda. Mönstret och första lektionen släpps om en vecka! Du hänger väl på och stickar med mig i höst? 
Följ garnkorgen på:
 

I samarbete med 2