Sypeppens insamling: November

3 november, 2018 0 av mikael
Här kommer ett insamlingsinlägg lastat! Nu fyller vi gråa november med mysiga stickningar, färgglada sömnadsprojekt och höstiga virkningar! Eller hur?

08102017-IMG_8055

Senste nytt på SewItYourself:

Förra månaden hade vi tema på Sypeppen, nämligen ”Utmaning”. Kolla in här så många som antog sin egen utmaning och övervann den! Så om du förra månaden skapade en sypeppsbidrag som inte passade in på temat får du gärna skicka in den till månadens sypepp istället! 

På Fredrikapåvinden pågår nu en stickskola där vi tillsammans stickar sockan Nyponsockan. Häng med och sticka med mig i November. Här kan du läsa mer.


Sömnadsinlägg under augusti på Josefines blogg: 
 
 
Sömnadsinlägg under augusti på Fredrikas blogg: 
 
 15102017-IMG_8236


Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  


 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.