Judy’s magic cast on

4 november, 2018 0 av mikael
14102018-IMG_3182

Åh vad det känns roligt att få sticka med er i höst! I torsdags släppte jag mönstret till Nyponsockan som vi ska sticka tillsammans i höst och idag kommer höstens första lektion där jag visar hur du lägger upp maskorna till din socka. Tekniken kallas för Judy’s magic cast on och är designad av Judy Becker, jag tycker den här uppläggningen ger en superfin tå! Nästa lektion kommer på torsdag och om du vill hänga på låset till lektionerna kan du prenumerera på min Youtubekanal, där dyker lektionerna nämligen upp först! Lycka till nu och tagga gärna din stickning med #Nyponsockan, så vi kan följa varandra! 

Lektion 17 – Hur du lägger upp med Judy’s maic cast on – Tå-upp-socka

I lektion 17 får du lära dig hur du lägger upp en Tå-upp-socka med Judy’s magic cast on. 


Stickskolans inlägg 2018
Så här går stickskolan till
Materialinfo till Nyponsockan
Nyponsockan – Mönstret

Följ garnkorgen på:

 

I samarbete med 2