Hur du stickar en musch till Nyponsockan

8 november, 2018 0 av mikael
♦ I samarbete med Garnkorgen ♦

14102018-IMG_3182

Snart är det helg hör ni! Hösthelger är ju perfekt för stickning (vilket helg som nu inte skulle va det?) Jag ska mysa ner mig i soffan framför en bra serie, med en stor kanna te nära till hands och en ännu större skål med godis närmre till hans och så stickningen så klart! För att du riktigt ska kunna nörda ned dig i stickningen den här helgen släpper jag två stickvideos idag. Först ut visar jag hur du stickar muschen till Nyponsockan. 

Lektion 18 – Hur du stickar en musch till Nyponsockan
 

 
I lektion 18 får du lära dig hur du stickar en musch till Nyponsockan
 

Nästa lektion kommer upp ikväll! <3 Glöm inte att tagga dina sockbilder på instagram med #Nyponsockan så vi kan följa varandra!