Sypeppen januari

31 januari, 2019 0 av mikael
Årets första månad kan vi nu checka av och visst är det väl ändå ett perfekt sätt att avsluta månaden med ett gäng sypeppsbidrag! Det är verkligen SÅÅ roligt med alla fina bidrag vi får in TACK! <3 

 
 

Mathilda har sytt de här urfina byxorna efter mönstret Palisade pants från Papercut patterns. Så fin passform och sömnad! 

Den här fantastiskt snygga klänningen sydde Ethel inför jul och nyår! Jag tycker modellen är så otroligt vacker och klänningen ser verkligen superskön ut. Mönstret har hon gjort själv! 
 

Hon har även hunnit med att sy den här ursnygga kjolen. Ibland är det enklaste också det snyggaste. En perfekt kjol i mitt tycke! 

Linnéa har sytt det här vackra linnet efter Ohhhlulus mönster Kate Camisole. Tyget gör sig verkligen perfekt till modellen tycker jag! 

 

Kolla in vilken fin boll Sara sytt! Ett perfekt projekt för att ta till vara på spillbitar. Blir du liksom jag sugen på att sy en egen? Kolla in hennes blogg så hittar du länk på hur du gör! 

Själv har jag sytt en klänning efter eget mönster och stickat sjalen Godd Vibes

Josefine har sytt en till skjorta till Robin! Så otroligt fint tyg och mönsterpassning! 

 
 

Sofie har stickat sig ett par Lovikavantar i en underbart senapsgul färg. 

Hon har även  stickat sjalen, Jämnt ojämn! Så fina färger tillsammans, jag blir verkligen inspirerad att sticka mig en egen variant! 

 
 

Annika har virkat tröjan Spotting Clouds! Så fint med alla de olika mönstren och detaljerna. 

Sofie var på babyshower och tog så klart med sig egenhändigt gjorda presenter i form av skallror och en liten nalle. Så fin present! 

 
 
Elin har återigen gjort sitt egna omslag till årets almanacka. Med ett block fyndat på loppis, broderier och en fjällripa har hon gjort sin egna almanacka. Så kreativt och smart! 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.