De röda cigarettbyxorna och den omsydda loppisblusen!

1 maj, 2019 0 av mikael
01042019-IMG_4606

Glad första maj! Jag fortsätter att beta av och visa upp färdigställda projekt! Idag två rödrosa UFOn som färdigställdes under UFO-månaden, det passar väl bra en dag som denna!

01042019-IMG_4597

Först ut har vi den här lilla rosa blusen, som är ett loppisfynd som kom i en stor T-shirt i storlek L, som jag sydde in, la till knappar fram, klippte av ärmarna och så croppade jag den. Voila! Ny blus av gammal T-shirt! Och jag är så nöjd, den fyller verkligen en lucka i min garderob så jag använder den mycket! 

01042019-IMG_4605

Byxorna är mitt gamla hederliga cigarettbyxe-mönster och tyget kommer från tygverket. Tyget är supermjukt och har en underbart fall i sig. Jag tror jag kommer älska byxorna, tyvärr har de fått åka tillbaks i UFO-högen för de är lite för stora i midjan och behöver sys in lite till. Typiskt… 

Nu har dessutom insamlingen för majs sypepp öppnat upp! Lämna ditt bidrag här! 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. 

 
01042019-IMG_4591