MEMADEMAY2019!

MEMADEMAY2019!

8 maj, 2019 0 av mikael

Den här månaden har jag och Josefine bsetämt oss för att haka på memademay! Det är en utmaning som Zoe Edwards som driver bloggen Sozo har startat. Det går till så att du ger dig själv en utmaning under maj månad som på något sätt har att göra med din egensydda garderob. 

Mängder av sömnadsentusiaster världen över lägger sedan ut bilder på sina egenhändigt skapade garderober på sociala medier under taggen #memademay2019

Så himla roligt och inspirerande! Min utmaning den här månaden är att varje dag ha på mig egengjorda kläder och fota men ha fokus på de där plaggen jag kanske inte har på mig så ofta och försöka lokalisera varför. 

Det är lite jobbigt att släpa fram kamera och stativ varje dag men det är väldigt kul att se vad alla människor har för egensydda plagg i garderoberna och jag och Josefine har hittat massor med nya personer att följa! 

Här ser ni vad jag haft på mig hittills. Om ni vill läsa mer om plaggen eller se vad jag har på mig idag kan ni gå in och följa mig och josefine på instagram. Är ni med i Me made may i år? Vad är er utmaning?