SYPEPPEN MAJ – CIRCUS SHAWL!

SYPEPPEN MAJ – CIRCUS SHAWL!

18 maj, 2019 0 av mikael

Den här våren har jag haft riktigt stickflow och det känns så himla roligt! Särskilit efter hösten där allt gick otroligt segt med stickningen! 

Så först ut av årets färdigstickade projekt är Circus shawl av Anna Bauer. Redan första gången jag såg sjalen på hennes instagram blev jag kär men då fanns den tyvärr inte som mönster.

I julas när jag och Becca gjorde årets stickplanering upptäckte jag att hon lagt upp mönstret på Ravelry. Sån lycka! Jag har stickat den i tre härvor naturfärgat ullgarn och en härva ljusblått ullgarn jag hittat på loppis.

De små blå pluttarna skulle egentligen inte stickas utan sys på färdiga små bollar. Men jag ville gärna ha mina stickade, så då gjorde jag så klart det! 

Jag är faktiskt jättenöjd med sjalen, både väldigt rolig stickning att sticka och fin sjal i slutändan som kommer att användas massor! Det här är mitt tredje bidrag till majs sypepp. Glöm inte att skicka in ditt bidrag senast den 25 maj!