Hemma på älvbro

Hemma på älvbro

1 juli, 2019 4 av Fredrika

Nu befinner jag mig hemma på Älvrbro igen hos mamsen och papsen. Jag ska jobba med teaterkollo igen och i år har vi även startat en kurs för lite äldre barn som heter ”Skaparverkstan” där ska deltagarna få jobba med scenografi och kostym och annat som hör till arbetet runt en föreställning. Ska bli så kul!

Sen är det mysigt att komma hem på kvällarna och bara ta det lugnt. Jobba med lite med blogg och sybingo.

Ganska bra stickutsikt!

Mamma har också gjort det så mysigt här hemma i trädgården! Titta bara så fint!

På kvällarna kryper jag in i lilla stugan som jag huserar i

Här sitter jag och stickar om kvällarna, lyssnar på podcasts och kollar instagram för att se vad ni skapat till Sybingon!

Det är så mysigt och fint att det äntligen är sommar! Vad har du för dig om dagarna? <3