Sybingo – Mina favoritmönster

Sybingo – Mina favoritmönster

14 juli, 2019 5 av Fredrika

I samarbete med  Husqvarna Viking och Slow fashion

En av årets luckor är ”Sy efter ett indiemönster”. Vad är då ett indiemönster kanske du undrar? Det är ett mönster som är skapat av ett mindre företag skulle en kunna säga. Inom stickvärlden har det länge varit stort att sticka efter mindre företags mönster och lyfta och stötta dem. Jag tror verkligen att det är en stor anledning till att det är så poppis med stickning just nu, för att det är roligt och inspirerande att stötta personer som en känner igen! Det är ju väldigt fint att få stötta andra kreativa personer! Jag förutspår att det här är något som snart kommer bli lika poppis i sömnadsvärlden och att sömnaden kommer få en riktig boom! Det ser jag fram emot!

Så idag tänkte jag tipsa er om lite Indiemönster både inom stickning och sömnad. Några som jag själv testat och är nöjd med och några som jag är riktigt sugen på just nu! Let´s go!

Stickmönster jag stickat och är nöjd med

Flöjten
Solange
Jelly fish jumper
Cirkus shawl
Welty

Stickmönster jag designat

Virvel
Nyponsockan

Stickmönster jag är sugen på

Sorbet
Palmetto
Triss
Minerva Cardigan
Caridea cardigan
Joyful shawl
Island

Sömnadsmönster jag sytt och är nöjd med

Coco top
Svaneke Blouse
Jenny Overall
Ettadress

Sömnadsmönster jag är sugen på

Burnside Bibs
Adrienne Blouse
Jessica Dress
Maja

Kan inte du dela med dig av dina favorit-indiemönster?

Läs mer om Sybingon här

Mina Sybingo-inlägg:

Min skaparplan
Hur du syr ett kuddfodral