Nya loppisfynd

Nya loppisfynd

15 juli, 2019 5 av Fredrika

Till att börja med vill jag be om ursäkt för alla konstiga inlägg som dykt upp på bloggen! Jag jobbar på att få bort det! Sedan vill jag tacka alla som är så gulliga och skickar mail, kommentarer och hör av sig på andra sätt och hojtar när det krånglar med bloggen! Det är supervärdefullt för mig! Eftersom jag är inne i en intensiv kollo-period hinner jag inte riktigt med att svara på allt, men jag vill iallafall säga att jag är så glad och tacksam för all snabb feed-back jag får! <3

Men nu pratar vi om något roligare! Nämligen lite loppisfynd jag gjort den senaste tiden!

Det är så roligt att loppisfynda på sommaren och särskilt att åka iväg lite längre och fynda på ställen en inte brukar vara på! I helgen hittade jag det här fina kakfatet! Nu ser jag fram emot att ha kak-kalas!

Jag hittade även ett par tjusiga lackskor i precis rätt storlek. Så fina!

Den här lilla bulliga kaffeburken fick självklart följa med hem och ska få trängas ihop med mina andra burkar på kökshyllan under taket.

Jag brukar också alltid titta efter fin rekvisita när jag är på loppis och hur fin var inte det här lilla broderi-häftet? Så fina färger!

Jag tycker det är fint att ha udda tallrikar och letar ständigt efter fina. Men de senaste två åren har jag knappt hittat en enda men så plötsligt dyker det upp en hel trave med fina tallrikar! Är det inte konstigt? Som de här sex assietterna, jag har faktiskt inte en enda assiett hemma och jag tyckte de här var så fina i all sin enkelhet.

För att inte tala om den här tallriken. Som en riktig sommarstuge-tapet!

Och så hittade jag ett gäng tallrikar med den här blå bården. Kommer passa så fint i mitt kök <3

Jag hittade även en gammal tunna att plantera blommor i och ett gäng fina tyger. Det är roligt att hitta tyger som inte bara är gamla gardintyger. Som det blå kraftiga twill-tyget, kommer passa perfekt som ett par hängselbyxor.

Eller det här otäckt plastiga 60-talstyget! Det får jag sy något av som inte behöver tvättas så ofta. Jag vill ju inte riskera att plasterna hamnar i något vattendrag! Nu vill jag gärna höra vad du har fyndat!