Lillian cardigan

Lillian cardigan

23 juli, 2019 2 av Fredrika

Garn: Lettlopi, Mimosa
Mönster: Lillian Cardigan av Jennifer Wood
Svårighet: ▲▲▲▲▲

I söndags jobbade vi sista dagen på årets kollo, både sorgligt och härligt! Sorgligt för att vi säger hejdå till alla barnen och för att ännu ett års kollo-arbete knyts ihop och avslutas. Härligt för att vi haft så fina veckor tillsammans och för att jag nu får lite mer fritid och energi tillbaks! Alla projekt är ju tyvärr inte lika härliga, så nu ska vi prata om ett riktigt utdraget och drygt projekt, nämligen min Lillian Cardigan.

Jag tycker själva mönstret är så fint men otroligt komplicerat skrivet. Det var diagram till både vänster framstycke, höger framstycke, bakstycke och ärmar och allihopa var på olika varv samtidigt och såg olika ut. SÅ svårt att hålla koll på. Koftan blev en låååångdragen process och jag är inte helt nöjd med slutresultatet. Ärmarna blev väldigt puffiga och så har jag lite aggressioner mot den för att vi bråkade så mycket under stickningens gång. Men jag tror att jag börjar bli sams med den igen. Har du haft nått projekt som du bråkat så mycket med att du sedan haft svårt att bli sams med den igen?