September fast ett annat år

September fast ett annat år

13 september, 2019 4 av Fredrika

September 2015 hade jag precis flyttat in i mitt kollektiv Holken i Örgryte i Göteborg. Jag var klar med mina teaterstudier på Wendelsberg och skulle nu för första gången i mitt liv jobba istället för att studera. Under sommaren hade jag köpt Tilly and the buttons första bok och sytt mig en Lilou Dress.

Jag kände att jag äntligen hade tid att lokalisera mig i Göteborg och förstå hur stan hängde ihop. Jag strosade längs gatorna och njöt av att bo i en stad.

Jag bodde i finaste rummet, högt i tak, vackra gamla fönster och parkettgolv.

På kvällarna bjöd vi hem en massa kompisar och hade knytis på punchverandan.

Så här såg huset ut från utsidan, vi bodde på undervåningen och våra hyresvärdar på övervåningen.

Det här var nog min mest använda outfit den hösten. Det var verkligen en speciell och fin höst. Det är så mysigt att titta på gamla bilder tycker jag, ta en stund och minnas allt som var fint.