Kafferepet! Workshop på Bricks and woods event

Kafferepet! Workshop på Bricks and woods event

21 september, 2019 2 av Fredrika

Har ni sett att jag ska vara med på Magasin Duetts event: Bricks and Woods. Jag ska hålla i en färg och stick workshop och det ska bli SÅ kul!

Här är beskrivningen till workshopen jag ska hålla:
Kafferepet! … är en workshop om stickning ur färgperspektiv. Vi inspireras av varandras berättelser och erfarenheter över en kopp kaffe, sju sorters kakor och förstås… en stickning i händerna. Till workshopen tar du med dig en egen berättelse/ett minne eller ett föremål av en kvinna från en tidigare generation som haft betydelse i ditt liv. Under workshopen får du konkreta tips på hur du kan tänka och leta nya färgkombinationer till dina stickprojekt. Inspirationen finns överallt runt omkring dig, det gäller bara att veta var du ska leta. När du går hem från workshopen har du fått tips på hur du kan hitta nya färgkombinationer på ett prestationsfritt sätt.

Även Essy Winnerholt och Rililie hålla i workshops och om jag inte skulle hållt en workshop själv hade jag SÅ gärna gått på nån av deras. Stickkontakt kommer livesända, det kommer finnas chans till stick-shopping och så klart en massa tid för att träffa andra stickare och sticka tillsammans! Du kan läsa allt om eventet på Magasin Duett!

Det ska bli SÅ roligt och det vore så klart extra kul om just DU ville komma och hänga med mig den 19:e oktober!