Sypeppen September 2019

Sypeppen September 2019

30 september, 2019 4 av Fredrika

Den här månaden har vi haft tema: Höstpepp under Sypeppen. Det har varit så roligt och fint att få se allt underbart ni skapat! På instagram under hashtagsen #sypeppen och #höstpeppmedsypeppen hittar ni massor med processbilder och härliga alster. Idag är det den sista september och det betyder så klart att vi sammanställer och tittar på alla fina bidrag! För att hitta till den som skapat alstret klickar du bara på bilden! Så mycket underbart att inspireras av, håll till godo!

Alicia har sytt nya sammetskuddar till nya lyan och alltså vilken fröjd för ögat. Jag älskar färgkombon och hur hon komponerat ihop de olika delarna. SÅ fint!

Karin har sytt en underbar festoutfit bestående av cocktailklänning och festkappa. I hennes blogginlägg skriver hon om hela processen med val av tyg och mönster på ett väldigt bjussigt och inspirerande sett. Dessutom är ju resultatet heeelt underbart! Så tjusigt!

För att inte tala om hennes andra bidrag, en matchande byxkjol och cape! Jag smäller faktiskt lite av… Hur fint va inte det här?!

Liselotte har gjort en re-make! En klänning fick nytt liv i form av en kjol. Och visst är det fantastiskt att kunna skapa själv och på så vis ge plagg nytt liv!

Liselotte har även hunnit sy en väska till dottern men otroligt mycket fina och proffsiga detaljer!

Vem har sagt att hösten måste va murrig och mustig? Malin bevisar motsatsen med sin rosa-glittriga regnkappa. Det här är ju så fint så jag vet inte vad!

Dessutom har hon hunnit sy en blus som är otroligt fin i all sin enkelhet. Det ser verkligen ut att vara en helt perfekt topp!

Josefine har sytt en linnekappa och alltså den är ju SÅ stilig.

Och själv har jag sytt en gul klänning!

Jessica har stickat en så härlig sjal! Älskar verkligen det här mönstret, blir lite sugen att själv lägga upp en!

Maria har stickat en filt i en sååå fin färgkombination, denna hade jag inte sagt nej till att ha i soffan här hemma (men kanske i en större storlek..)

Erika har stickat en SÅÅ fin tröja! Älskar modellen och mönstret på tröjan och jag tycker att hon valt såå fina färger. Jag skulle rent utav kalla det för den perfekta tröjan!

Linnéa har stickat ett par urgulliga barnvantar! Så fina färger <3 <3 <3

och Sofie har stickat en t-shirt i 50-talsanda i vitt och senapsgult. Det känns verkligen som ett plagg som kommer användas flitigt pga så fint!

Bea har virkat mormorsrutor till sin filt och jag är SÅ imponerad! Hon har redan hunnit virka 18 (!) rutor och är en bra bit på vägen! Den här filten kommer ju bli helt magisk när den är klar!

Sist ut har vi Annikas virkade halsduk i en otroligt finstämd färgskala och så fint förevigad , eller hur!

TACK för alla otroligt fina, kreativa och inspirerande bidrag! Ni är bäst! <3


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. 

Vad är sypeppen?
Vad är Sewityourself
?
Siy.sewityourself på instagram
Sypeppens facebookgrupp