Vad jag vill skapa till sypeppen!

Vad jag vill skapa till sypeppen!

14 oktober, 2019 2 av Fredrika

Den här månaden har sypeppen tema ytterplagg och det känns så kul att både få skapa på temat och att få se vad DU skapar! Jag tror att det kommer inge precis rätt höstkänsla! I helgen åker jag till Göteborg för att vara med på Magasin Duetts Bricksandwoodsevent och det ska bli så himla kul! Jag tror att det fortfarande finns några platser, så se till att få dig en!

Jag ska även ha delpresentation i skolan, där vi presenterar vart vi är just nu och så ska jag hålla en work shop på Hantverkscafeet som finns här på byn på torsdag. Så nå vidare värst mycket sömnad denna veckan lär det inte bli, men jag hoppas hinna skapa lite iallafall och ett bidrag kommer dyka upp redan i veckan!

Innan jag visar vad jag vill skapa på temat så vill jag bara passa på att säga att Micke som hjälpt mig med hela min hemsida nu lyckats fixa några av de saker som varit knas och som ni bett om. Såå skönt att ha nån som kan hjälpa till med de sakerna. Till exempel är sökrutan här uppe tillbaks igen, den är bra att använda till exempel om någon gammal länk inte skulle funka. Då kan ni söka på inlägget där så hjälper bloggen er till rätt inlägg!
Micke har även fixat så att ni ska kunna kryssa i att ni vill få mail när jag har svarat på er kommentar! Bra va! Men nu kikar vi på vad jag vill skapa den här månaden!

Här har ni alltså vad jag planerar skapa under månaden!

Först ut har vi Majas sommarkofta som med tanke på namnet borde varit klar vid det här laget… Ytterplagg?! kanske ni tänker? Men jag tänker att en tjock och riktigt varm kofta på hösten är det bästa ytterplagget (dessutom vore det ju så himla fint om den blev klar nu!) Nu är det bara ärmar och knäppkanter kvar, ärmarna blir perfekt att sticka på på resan till Göteborg i helgen!

Sedan har vi ännu ett UFO, nämligen en matchande kappa och klänning som jag påbörjade i våras och som sedan blivit liggandes, nu är de nääästan klara och jag hoppas att det dyker upp ett inlägg på dem i veckan!

Sist ut har vi de här godingarna. Två nygamla tyger från Gårdas vintagelager som jag är så sugen att sätta saxen i! Det brunrosa ska bli matchande kjol och basker och det vitsvarta en hel dress, med tillhörande basker! Nåja, vi får se hur långt jag hinner, det roligaste är ju trots allt själva planerandet! Vad ska du skapa på den här månaden?