Smörbytta, ullfilt och mystiska härvor.

Smörbytta, ullfilt och mystiska härvor.

25 oktober, 2019 3 av Fredrika

Härom veckan var jag i Säffle för att uträtta lite ärenden och passade då på att smita in på en av Sveriges (alltså enligt mig) bästa secondhander! Nämligen Erikshjälpen i Säffle! Jag tog även en tur in på Röda korset, men det var på Erikshjälpen som jag gjorde de flesta och bästa fynden! Vi tar en kik!

Jag hittade perfekta knappar till min Sommarkofta och tre par härvor som jag inte riktigt kan komma på vad det är? Det är liksom mjukt och glansigt, löst och lite ojämnt spunnet. Jag har gjort ett bränntest men blev inte så mycket klokare av det? Någon som har en gissning?

Jag hittade en urgullig liten blompidestal

Och en stor, den vita bakom den lite mindre.

Jag köpte en superfin rosa ullfilt som passar perfekt i kökssoffan och som jag och Greta slåss om vem som egentligen äger den…

Jag har väldigt länge letat efter en gammal smörbytta och nu fann jag ÄNTLIGEN en! Visst är den fin? Och i bakgrunden ser ni den fina, prickiga karaffen.

Jag hittade även två hemsydda, fina 60-talsklänningar i precis rätt storlek!

Sist ut är en finfin bakform perfekt för höstens äppelkakor! Har du fyndat nått den senaste tiden?