Mönstermix!

Mönstermix!

6 november, 2019 3 av Fredrika

Den här månaden är sypeppens tema Mönstermix och jag är så taggad! I temat kan mönster både tolkas som mönster på ytan och som mönsterbeskrivningar. Som vanligt är det fritt fram att tolka fritt!

Mönstermix av mönsterbeskriviningar kan till exempel innebära att du slår i hop två färdiga mönster och använder vissa delar från det ena mönstret och andra från det andra mönstret. Men det kan så klart också vara att du mixar ett färdigt mönster med ändringar ur ditt egna huvud.

Mönstermix av mönster på ytan kan till exempel vara att du syr en outfit och mixar olika mönster, kanske att du hönsestrikkar något eller att du skapar något mönstrat för att mixa ihop det med något som redan finns färdigt i garderoben.

Eller kan du mixa en mönsterbeskrivning med en mönstrad yta! Som sagt, tolka fritt och brett!

Själv är jag sugen på att sy en mönstrad matchande outfit. Alltså mixa flera plagg men i samma mönstrade tyg! Jag har dessa två tyger som jag är sugen att göra något av. Jag måste bara bestämma mig för vilket!

Men jag har även en randig coco-top som nästan är klar, som ju skulle vara urfin till ett par rosaprickiga byxor. Eller vad säger ni? Vad är du sugen att skapa den här månaden?