Allt jag virkar och vad jag egentligen tycker om att virka!

Allt jag virkar och vad jag egentligen tycker om att virka!

19 november, 2019 1 av Fredrika

Minns ni att ni förra hösten fick önska vad ni ville läsa om här på bloggen? Jag har under året betat av listan och vi börjar nu närma oss slutet. Som den prokrastinerare jag är, har jag sparat de svåraste inläggen till sist. Så idag ska vi prata om virkning! Önskningen var att få ett samlat inlägg med alla alster jag virkat och vad jag gillar med virkning! Så nu kör vi! Det var ett bra tag sedan jag virkade något men jag hade faktiskt en period för några år sedan då jag virkade ganska mycket

Jag virkade två mormors-kuddar

Glasunderlägg

En lysande matta

en lampskärm

en superstor matta som jag virkade tillsammans med de som jag bodde i kollektivet med

Jag virkade in mina hörlurar och laddare

Samt datorsladden. Ett uselt val att virka dem i pastellfärger. Alla är nämligen grå-bruna så här några år senare…. Annars ett väldigt bra sätt att piffa sina sladdar!

En leksaksboll till Greta

Bomullsrondeller

Och ett sollinne!

Det var roligt och när jag tittar tillbaks på det så är det ju fina saker som jag använt mycket och tycker om. Men att jag inte fortsatt beror nog på den enkla anledningen att jag fastnat för stickningen och att den äter upp all tid.

Däremot tre personer som virkar mycket mer än jag är Garnknuten, Lite virkning och Smortensem, hos dem hittar du en massa fin och härlig inspiration om du är sugen på att börja virka! Om du virkar får du gärna berätta vad just DU tycker är så roligt med virkning!