Ribbade poloklänningen

Ribbade poloklänningen

31 januari, 2020 5 av Fredrika

Mönster: Eget mönster
Garn: Tyg ärvt av farmor
Svårighetsgrad: ▲

Nu är det mycket färdiggjorda saker som slängs upp här på bloggen i en väldig fart. Jag har inte börjat sy och sticka hysteriskt eller fått fler timmar på dygnet, däremot har jag fått ändan ur vagnen och fotat saker som legat på hög ett bra tag. Så ni vet! Idag ska vi kolla på min poloklänning som är klar!

Mönstret är mitt egengjorda mönster på polotröja som jag förlängt och lagt till lite vidd för höfterna. Klänningen har dessutom fått slitsar på var sida. Tyget har jag ärvt av farmor och är ett fint, klarrött, ribbstickat tyg!

Ibland är det så himla härligt med projekt som går riktigt fort att göra men som sedan används väldigt flitigt och den här klänningen är precis ett sånt projekt! Glöm inte att kika in på bloggen i morgon! Då släpps februaris tema till sypeppen här på bloggen! <3